Kliknite tukaj, da izkoristite več podpore pri dostopnosti do naše spletne strani, na primer bralnike zaslona
 

Podatki o varnosti in odpoklicu

Podatki o varnosti in odpoklicu
Popravljeno dne

Next odpoklicuje ogledalo Oakley zaradi morebitne težave, do katere je prišlo med izdelavo ogledala in ki lahko vodi do tveganja zaradi padca.


OGLEDALO 688055 OAKLEY.
Prosimo, da nas kontaktirate, da uredimo celotno vračilo kupnine. Če ste izdelek podarili, poprosite prejemnika, naj izdelek varno zavrže. Zelo nam je žal za neprijetnosti in razočaranje, ki lahko to povzroči.
Next je iz prodaje umaknil spalno obleko Lipsy zaradi težav s tkanino, ki ne ustreza našim strogim varnostnim standardom.

P20-764 - DRAMA QUEEN - DŽERSI SPALNA OBLEKA LIPSY
P20-765 - BLACK SLEEP SQUAD - DŽERSI SPALNA OBLEKA LIPSY
R56-243 - I WOKE UP LIKE THIS - DŽERSI SPALNA OBLEKA LIPSY

.

Na žalost smo ugotovili, da obstaja težava s tkanino, ki ne izpolnjuje zahtev glede vnetljivosti.

Ker spalne srajce ne ustrezajo našim strogim specifikacijam, jih umikamo iz prodaje in vas prosimo, da nas kontaktirate, da uredimo celotno vračilo kupnine. Nato vas naprošamo, da izdelek odvržete in ga ne uporabljate več.

Če ste izdelek podarili, prejemnika poprosite, naj izdelek zavrže in naj ga ne uporablja.

Zelo nam je žal za neprijetnosti in razočaranje, ki lahko to povzroči.
Next umika iz prodaje Komplet pregrinjal za prešito odejo in vzglavnik Kids Magical Woodland (332567 - roza in 215341 - modrozelena), zaradi morebitnih težav z obrobo .

Na žalost smo ugotovili, da obstaja potencialna težava, da se obloga na posteljnini odlepi, kar bi lahko predstavljalo tveganje za uklestitev otrok, medtem ko med uporabo niso nadzorovani.

Ker Komplet pregrinjal za prešito odejo in vzglavnik Magical Woodland ne izpolnjuje naših strogih tehničnih specifikacij, smo jih odpoklicali ter vas naprošamo, da izdelek zavržete in ga ne uporabljate.

Prosimo, da nas kontaktirate, da uredimo celotno vračilo kupnine. Če ste izdelek podarili, poprosite prejemnika, naj izdelek varno zavrže.

Zelo nam je žal za neprijetnosti in razočaranje, ki lahko to povzroči.
Potrdite zamenjavo države

Ste prepričani, da želite zapustiti to stran?

Če zapustite to stran,
boste izgubili svojo nakupovalno košarico in njeno vsebino.

Prekliči
Nalaganje ...

Za prikaz ni nobenih na zadnje ogledanih izdelkov. Izdelki se bodo tukaj prikazali, kot jih vidite. Lahko izberete slike za ponovni prikaz izdelkov.

Ups! Prišlo je do napake! Prosimo, poskusite znova.