Kliknite tukaj, da izkoristite več podpore pri dostopnosti do naše spletne strani, na primer bralnike zaslona

Vse za počitnice

Destinacija našega novega sloga

Tukaj boste našli vse od sandalov do kopalk - pripravite se za pobeg v tople kraje z nepogrešljivimi izdelki za moške, ženske in otroke.

 
 
 
 
 
 
Stili za na letališče

Udobje na letališkem terminalu

Poskrbite, da vam bo udobno vse do cilja - izberite našo udobno športno obutev ter oblačila za prosti čas, ki vključujejo hlače, kapucarje in seveda športne copate s potiskom blagovnih znamk.

Kupite zdaj
prtljaga

Prtljaga, ki jo boste vzljubili

Ne glede na to, ali raje potujete z manj prtljage ali pa na potovanje vzamete svojo celotno garderobo, tokrat spakirajte svojo prtljago v potovalne izdelke iz naše kolekcije kabinskih torb, nahrbtnikov in velikih kovčkov s kolesci.

Kupite zdaj
 

Ne glede na to, ali načrtujete pobeg v eksotične kraje ali pa boste ostali v bližini doma, oblikujte svoj slog skozi sezono z Nextovo poletno trgovino. Potopite se v najnovejše trende 100-ih, nepogrešljivimi slogi v modi, blagovnimi znamkami in lepoto, vključno z barvnimi oblačili, sončnimi očali s potiskom blagovnih znamk, čevlji za na plažo in zaščito pred soncem za vso družino.

Potrdite zamenjavo države

Ste prepričani, da želite zapustiti to stran?

Če zapustite to stran,
boste izgubili svojo nakupovalno košarico in njeno vsebino.

Prekliči
Nalaganje ...

Za prikaz ni nobenih na zadnje ogledanih izdelkov. Izdelki se bodo tukaj prikazali, kot jih vidite. Lahko izberete slike za ponovni prikaz izdelkov.

Ups! Prišlo je do napake! Prosimo, poskusite znova.